HVEM ER VORES SUNDHED?

Om Vores Sundhed:

Vores Sundhed er en online sundhedsportal med en række forskellige, eksterne diætister, kostvejledere og sundhedseksperter, som alle arbejder med at hjælpe mennesker med at opnå en sundere livsstil.

Alle vejledere arbejder med forskellige værktøjer og tilgange til vægttab, men sammen har vi ét fælles mål:...at hjælpe andre med at få en sund og balanceret livsstil.
Hos Vores Sundhed arbejder vi med vejledning og motivation for, at du kan nå dit mål. Vores målsætning er altid, at du får det bedst mulige grundlag for at tabe dig eller at omlægge din kost. Vores koncept tager altid udgangspunkt i dig – lige der, hvor du er i livet!
Vi hjælper dig til en sundere livsstil, som også holder på sigt.
 
Hos os er der ingen forbud eller restriktioner. 
Om Vejledning:

Vores vejledning er alt andet end gulerødder og salat. Vores generelle holdning er, at det er tilladt at spise det meste, så længe det gøres med måde. Hvis du spiser sundt og varieret i hverdagen, er der også plads til søde sager. Vi tror på, at du får de bedste og mest holdbare resultater med en fleksibel indstilling til, hvad du må spise. For forbud og dårlig samvittighed, er ikke en holdbar vej til at nå dit mål. 

Vejledningen tager udgangspunkt i dig, som enkelt menneske med gradvise og realistiske ændringer, så du bliver en gladere og sundere person fyldt med energi, og som bliver tilfreds med dit eget spejlbillede.
Sund kost skal være velsmagende, så du ikke behøver gå på kompromis med velvære og smagsoplevelser. Vi krydrer dertil kostvejledningen med inspiration til sunde opskrifter og tips til, hvordan den sunde livsstil kan fastholdes i en travl hverdag.


Vi hjælpes ad med at prioritere kosten med omtanke, og vi tror ikke på forbud, da kostomlægning ikke skal føles som en tung byrde i hverdagen. Simple ændringer og justeringer er vejen frem, og vi imødekommer dine behov og ønsker om vægttab eller optimering af kosten.
Om Processen:
 
Når du bliver medlem hos Vores Sundhed, foretager vi som det første en kostanalyse. Her får du ca. en time med en sundhedsvejleder, hvor I gennemgår din nuværende kostvaner, dine behov og ønsker med vejledningen.

Dernæst går forløbet i gang med støtte, værktøjer, opfølgning, motivation, rådgivning og vejledning.
I forløbet får du adgang til vores VS-Regnskab med flere tusinde kalorieberegnede madvarer, der hjælper dig med at få fuldt overblik over dit daglige kalorieindtag.
 
  • Vi giver dig adgang til vores store database af inspirerende opskrifter med detaljeret information om kalorie- og næringsindhold.
 
  • Du får adgang til din egen personlige profil, hvor du har adgang til eget vægtcenter, hvor du får et overblik over din udvikling. Du kan blandt andet indtaste, hvor mange kilo og centimeter, du taber undervejs mm.
Vores Mission

Vores mission er at udføre professionel og personlig sundhedsvejledning, der giver varige resultater med udgangspunkt i dig som med medlem og med dine nuværende vaner og præferencer.
 
Vores Værdier

Det er vigtige værdier for Vores Sundheds vejledere, at vores medlemmer føler sig respekteret, at de føler sig trygge ved forløbet og at alle oplever samme høje kvalitet i deres sundhedsvejledning.
 
Vores Vision

Vores vision er at udvikle os samme med medlemmerne og at være førende indenfor sundhedsvejledning. Vi ønsker at nå så bredt ud og hjælpe som mange som muligt.