HVEM ER VORES SUNDHED?

Om Vores Sundhed:

Vores Sundhed har et mål om at hjælpe danskere til mere sundhed og trivsel i hverdagen. Vi tror på samarbejde og menneskers egen evne til at ændre kostvaner. Vi vejleder, motivere og støtter dig hele vejen mod et sundere hverdagsliv.
Hos Vores Sundhed skaber vi ikke bare resultater her og nu, men foretager en livsstilsændring, som vil gavne dig for altid! Hos os er vi stolte af de efterhånden rigtig mange mænd, kvinder – og endda børn og unge – som vi har haft fornøjelsen af at vejlede gennem deres livsstilsændring.
Vores forløb og vejledning tilpasses dine individuelle ønsker og behov. Teamet af sundhedsvejledere har viden, der virker for alle. Der tages udgangspunkt i rådgivning omkring en varieret og balanceret kost uden løftede pegefingre.

Det er med til at bidrage til gode smagsoplevelser og samvær omkring maden. Vi kan bidrage med redskaber, værktøjer og faglighed der hjælper dig, til at opnå en sundere ernæring og livsstil.
Vi hjælper dig til en sundere livsstil, som også holder på sigt.

 
Hos os er der ingen forbud eller restriktioner. 
Om Vejledning:

Vores vejledning er alt andet end gulerødder og salat. Vores generelle holdning er, at det er tilladt at spise det meste, så længe det gøres med måde. Hvis du spiser sundt og varieret i hverdagen, er der også plads til søde sager. Vi tror på, at du får de bedste og mest holdbare resultater med en fleksibel indstilling til, hvad du må spise. For forbud og dårlig samvittighed, er ikke en holdbar vej til at nå dit mål. 

Vejledningen tager udgangspunkt i dig, som enkelt menneske med gradvise og realistiske ændringer, så du bliver en gladere og sundere person fyldt med energi, og som bliver tilfreds med dit eget spejlbillede.

Sund kost skal være velsmagende, så du ikke behøver gå på kompromis med velvære og smagsoplevelser. Vi krydrer dertil kostvejledningen med inspiration til sunde opskrifter og tips til, hvordan den sunde livsstil kan fastholdes i en travl hverdag.


Vi hjælpes ad med at prioritere kosten med omtanke, og vi tror ikke på forbud, da kostomlægning ikke skal føles som en tung byrde i hverdagen. Simple ændringer og justeringer er vejen frem, og vi imødekommer dine behov og ønsker om vægttab eller optimering af kosten.
Om Processen:

Vi indleder som udgangspunkt med en telefonsamtale. Første samtale klarlægger, hvad det er, du ønsker hjælp til. Om det er vægttab eller det er at leve med en sundere livsstil. Vi tager hensyn til, at der er en hverdag, arbejde og en familie, der skal kunne følge med i processen.

Bliver vi enige om at starte et forløb op, foretager vi som det første en kostanalyse sammen indenfor den første uges tid. Efter indmeldelse bruger vi ca. 45 min - 1 time, hvor vi gennemgår din nuværende kostvaner, dine behov og ønsker med vejledningen. 

Dernæst går forløbet i gang med støtte, værktøjer, opfølgning, motivation, rådgivning og vejledning.

I forløbet får du adgang til vores Vores Sundheds-Regnskabet, og der er også en App tilknyttet systemet, som er en vægttabs-applikation med flere tusinde kalorieberegnede madvarer, der hjælper dig med at få fuldt overblik over dit daglige kalorieindtag.

Vi giver dig dertil adgang til en stor database af inspirerende opskrifter med detaljeret information om kalorie- og nærings indhold.

Via Vores Sundhed får du adgang til din egen personlige sundhedsprofil, hvor du har dit eget vægtcenter, hvor du får et overblik over din udvikling. Du kan blandt andet indtaste, hvor mange kilo og centimeter, du taber undervejs mm.

Som noget særligt, så afholder vi hver måned Klubaften-arrangementer i flere byer i samarbejde med Vores Sundhed. Her  vi vil løbende foretage bodyscanning og beregning af biologisk alder for at se din udvikling.cVi følger op på beregningerne, så du forbliver motiveret i forløbet. Stemningen er fantastisk og der bliver delt erfaringer til gavn for det videre forløb.
Vores Mission

Vores mission er at udføre professionel og personlig sundhedsvejledning, der giver varige resultater med udgangspunkt i dig som med medlem og med dine nuværende vaner og præferencer.
 
Vores Værdier

Det er vigtige værdier for Vores Sundheds vejledere, at vores medlemmer føler sig respekteret, at de føler sig trygge ved forløbet og at alle oplever samme høje kvalitet i deres sundhedsvejledning.
 
Vores Vision

Vores vision er at udvikle os samme med medlemmerne og at være førende indenfor sundhedsvejledning. Vi ønsker at nå så bredt ud og hjælpe som mange som muligt.